Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimecres, 3 de setembre del 2014

Seminari Cristianisme i Justícia: Guillem Rovirosa, revolució cristiana i classe treballadora

Guillem Rovirosa, fundador de la HOAC (Hermandad Obrera de Acción Catòlica) fou un català de soca-rel, laic, científic i inventor; ateu en la seva joventut, però sempre cercador de la veritat; convers a Crist i als pobres; místic; comunicador extraordinari, escriptor i articulista... La llavor que ell sembrà en milers de persones de les classes treballadores no ha cessat de donar fruits, i el seu missatge és d'una rabiosa actualitat.

El seminari serà impartit per Miguel A. Hernández, Ferran Piñeiro i Llum Mascaray, militants de la GOAG de Barcelona-Sant Feliu.

Les sessions seran els dilluns 10, 17 i 24 de novembre, de 19.00 a 20.30 h, a la seu de Cristianisme i Justícia (c. Roger de Lluria, 13 - Barcelona, 933172338, cursos@fespinal.com). 
Teniu tota la informació al següent enllaç  http://cristianismeijusticia.net/civicrm/event/info?reset=1&id=131


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada