Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

divendres, 16 de gener del 2015

CELEBRACIÓ DIOCESANA DE LA JORNADA MUNDIAL DELS MIGRANTS


Benvolgut/da

Com ja vàrem anunciar fa unes setmanes, organitzat pel col·lectiu “Caminem junts en la diversitat”, Càritas diocesana i la Delegació de Pastoral Social, el proper diumenge dia 25, celebrarem diocesanament, la Jornada mundial dels migrants. Amb el lema “tu tens la clau de la convivència” ens trobarem a la Parròquia de Santa Madrona , c.  Tapioles  10 (barri del Poble- sec).

L’acte començarà amb  l’Eucaristia  a les 12 del migdia. Eucaristia a on es visualitzarà la multiculturalitat de la nostra Església diocesana; desprès hi haurà una conferència sobre la història dels Migrants al Poble-sec; com ja és costum dinarem junts i a les 16 hores, una pregària tot recordant els morts a la Mediterrània, amb el documental “ Xam” (“Coneix").

Li agrairia que dones a aquesta convocatòria  la màxima difusió. En el cas que no fos
possible assistir-hi durant tota la Jornada es pot participar en alguna part d’ella. Aquest any volem donar especial relleu a la pregària de la tarda. No ens pot deixar indiferents la interpel·lació que ens va fer  el Papa Francesc en la seva visita a Lampedusa: “Qui de nosaltres ha plorat per aquest fet i per fets com aquest?". Qui ha plorat per la mort d'aquests germans i germanes? Qui ha plorat per aquestes persones que eren a la barca? Per les joves mares que portaven els seus nens? Per aquests homes que desitjaven alguna cosa per sostenir a les seves pròpies famílies?”

Cordialment
--
Josep m Jubany
Delegat de Pastoral Social
Sant Pau, 101 (Església de Sant Pau del Camp)
08001 Barcelona
933176397
pastoralsocial.cat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada