Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimarts, 7 de juliol del 2015

SOM MIGRANTS, UNA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA QUE RELATA EL FENOMEN MIGRATORI



El passat 29 de juny es va inaugurar l'exposició SOM MIGRANTS, una exposició fotogràfica que relata el drama de les persones que han de creuar la frontera per sobreviure. Un viatge que els fa creuar la frontera entre Mèxic i Estat Units i la més coneguda per nosaltres, la "frontera sud" entre Marroc i Espanya. Amb aquesta mostra d'imatges colpidores, es vol recordar que el fet de prendre la decisió d'emigrar a un altre país és un dret fonamental de les persones i que tothom hauria de poder exercir-lo lliurement.  La migració és i ha esta present en la vida de cadascun de nosaltres. En aquest sentit, tots i totes som migrants.

L'exposició és gratuïta i estarà fins el 30 d'agost a la sala 5 del CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 de Barcelona). Ha estat organitzada per Càritas Diocesana de Barcelona, Entreculturas, el Servei Jesuïta a Migrants d'Espanya-MigraStudium, el Servei Jesuïta a Migrants de Mèxic i la Delegació de Pastoral Social de l'Arquebisbat de Barcelona.

Esperem sigui del vostre interès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada