Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimecres, 11 de novembre del 2015

XXII JORNADA DE RELIGIOSES EN EL MÓN OBRER - LA VIDA CONSAGRADA, AVUI: UNA PERSPECTIVA TRINITÀRIA

Benvolguts i benvolgudes,

des de la Coordinadora de Religioses/os del Secretariat de Pastoral Obrera de Catalunya, com cada curs, hem organitzat la nostra jornada de formació.

Ens acompanyarà la Germana Teresa Forcades qui ens ajudarà a situar-nos en l'Any de la Vida Consagrada i l’inici de l’Any de la Misericòrdia i aprofundir en el sentit del profetisme en les religioses i religiosos del món obrer. La pobresa, l'obediència i la castedat són vots que defineixen clarament una opció i en el nostre cas molt encarnada en el món obrer i les persones més empobrides.

I tindrem una taula rodona amb el testimoni de tres persones laiques que compartiran la seva visió en relació a la vida religiosa, a la vida consagrada.

Seran el proper dissabte 21 de novembre, al Seminari Conciliar de Barcelona. Us adjuntem el programa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada