Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimarts, 8 de març del 2016

EPO de BADALONA - 20 ANYS D'ACTIVITAT FORMATIVA, SOCIAL, ECLESIAL I APOSTÒLICA


Estimat amic/ga de l'Equip de Pastoral Obrera de Badalona:

Amb goig et comuniquem que el dissabte dia 12 de març del present any celebrem el 20è aniversari de l’Equip de Pastoral Obrera de Badalona. Vint anys d’activitat formativa, social, eclesial i apostòlica, al servei dels treballadors i treballadores de la nostra ciutat, i al servei també d’una Església que voldríem es configurés cada vegada més a imatge de Jesús. Tu també formes part d’aquesta història de la qual hem volgut deixar constància en la publicació 20 anys de compromís obrer i espiritualitat cristiana.

T’adjuntem el cartell de convocatòria amb el programa del dia i t’agraïm, una vegada més, la teva fidelitat i  col·laboració. Serà una gran alegria el poder tenir-te entre nosaltres en aquesta celebració.

A fi  de poder organitzar el dinar i donar-te el millor servei, et preguem confirmes la teva assistència a través del correu electrònic:  epoa.bdn@gmail.com
Confirma també si necessites servei de guarderia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada