Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dissabte, 28 de maig del 2016

RESCATEM LES PERSONES!!!! INVITACIÓ ACTE PÚBLIC, 31 de maig, 19h




PER UNA CATALUNYA SENSE POBRESA, ALCALDESSES I ALCALDES DE CATALUNYA TENEM LA PARAULA

La pobresa a Catalunya pot superar-se. La Renda Garantida de ciutadania és un instrument fonamental per aconseguir-ho. Però cal que el Parlament faci la seva feina i aprovi aquesta proposta de llei.
Ajuntaments de Catalunya que van aprovar mocions de suport a la ILP de la Renda Garantida de Ciutadania, tenen la paraula.
Amb la participació de l'alcaldessa de Barcelona Sra. Ada Colau, de Badalona Sra. Dolors Sabater, de Sta. Coloma de Gramenet Sra. Núria Parlón, de Castelldefels Sra. Candela López...
També han confirmat la seva presència l'alcaldessa de Montcada i Reixach Laura Camps, la Tinenta Alcalde de Cornellà Sra. Emilia Briones Matamales.
Es conclourà l'acte amb la presentació d'una important Declaració que subscriuen alcaldesses i alcaldes de Catalunya.

L'Acte tindrà lloc al Saló d'actes del local de CCOO a Via Laietana núm 16, sortida metro Jaume I, línia IV

Convoca la Comissió Promotora de la Renta Garantida de Ciutadanía

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada