Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

divendres, 13 de gener del 2017

REPENSAR EL TREBALL. UN DEBAT INEUDIBLE. Un seminari pel mes de febrer organitzat per Cristianisme i Justícia

Repensar el treball. Un debat ineludible

L’àmbit del treball està subjecte a qüestions molt de fons i de caràcter global que, més enllà de la conjuntura actual, ens obliguen a repensar-ne el model. Repensar el treball és clau per revertir la creixent desigualtat i dotar-nos d’uns mínims vitals dignes que puguin garantir una societat decent.

  • Quin model de treball tenim? Escenari després de les successives reformes laborals i comparativa amb Europa. Eduardo Rojo, catedràtic de Dret del Treball (UAB)
  • La revolució digital: els robots contra les classes mitjanes. Quin impacte tindran els darrers avenços tecnològics sobre el món del treball? David Murillo, professor de Ciències Socials a ESADE (URL)
  • El debat sobre el mínim vital: renta bàsica i noves formes de treball. Repensar la relació treball i emancipació social. David Casassas, professor de Teoria Social (UB)
  • Taula rodona sobre el futur del treball
  • Presenta i modera: Teresa Crespo, presidenta d’ECAS (entitats catalanes d’acció social). Participants: Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya; Carlos Obeso, director de l’Institut d’Estudis Laborals d’ESADE; Pepe Rodado, capellà obrer
Més informació i inscripcions a https://www.cristianismeijusticia.net/cursos-i-seminaris



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada